Kam vyrazit na podzimní rande

Po poměrně vyhřátém létě nás už venku mrazivý vítr a ranní jinovatka důrazně přesvědčují, že i babí léto skočilo, a podzim tu máme v plné parádě. Se změnou počasí se ovšem program, kam vyrazit na rande často smrskne na pár známých podniků, kde je teplo, dá se něco popít, či pojíst, a to je obvykle tak všechno.

Pokud chceš tedy svou holku trochu překvapit, přinášíme některé typy, které vám možná nejen trochu zase rozproudí krev, ale užijete si i zábavu. Jako první nostalgická schůzka přivolávající léto může být návštěva krytého plaveckého bazénu nebo ještě lépe aquacentra. Vyřádíte se a je to ideální příležitost, jak si opět užít rande v plavkách.

Vyrazit můžete i do zoo, i když tyhle výlety patří spíše prázdninám, v každé zoo objevíme několik vyhřátých pavilonů, sloužící živočichům milujícím tropické teploty a tropickou vegetaci, takže se tu zaručeně ohřejeme. Podobné je to i s botanickými zahradami, v areálech pro bujnou tropickou vegetaci, teplota neklesne pod 30 stupňů Celsia, takže máme saunu i zážitek v jednom.

Kde se naopak neohřejeme, jsou různé hrady a zámky, které jsou ještě celý říjen ve většině případů přístupné veřejnosti o víkendech. Tady nám ale poněkud nižší teploty vynahradí poměrně zajímavá romantika, kterou ocení zvlášť holky. Hrady a zámky jsou totiž touhle dobou takřka opuštěné, takže se nám klidně může stát, že si užijeme prohlídku jen ve dvou.

zap

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>